Lokacija

Nedaleko od čuvenog Beogradskog dramskog pozorišta, jedne od najstarijih pijaca u gradu, Kalenić pijace, znamenitog Hrama Svetog Save, Čuburskog parka i Crvenog krsta, stambeni objekat u Gročanskoj ulici broj 19 odiše duhom tradicije i savremenog na jednom mestu.

U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko vrtića, osnovnih škola, srednja škola, veliki broj supermarketa, Dom zdravlja, teretane, banke, ugostiteljski objekti, a od nedavno ovu lokaciju krasi i novootvoreni tržni centar, čime je dodatno obogaćen sadržaj koji je na raspolaganju svim stanovnicima ovog kraja.

Loading...

Na svega nekoliko minuta hoda od stambenog objekta je stajalište sa direktnim trolejbuskim linijama koje prevoze do strogog centra grada, a u blizini su i druga autobuska i tramvajska stajališta koja omogućuju povezanost sa skoro svim delovima grada.

Pozicioniranost stambenog objekta u mirnom kraju Vračara omogućava uživanje u bogatim društvenim i kulturnim sadržajima, bez gradske vreve, čime se Gročanska 19 smatra idealnim mestom za stanovanje koje pruža mir i udobnost.

Udaljenost objekta od ključnih lokacija

U nastavku možete pronaći više detalja o udaljenosti stambenog objekta od najvažnijih lokacija u blizini.

750 m
Beogradsko dramsko pozorište
1.3 km
Tržni centar Beo
2.5 km
Karađorđev Park
1.7 km
Neimarski Park
1.5 km
Čuburski park
1.5 km
Šesta beogradska gimnazija
1.2 km
Druga ekonomska škola
500 m
Arhitektonska tehnička škola
750 m
OŠ Jelena Ćetković
800 m
OŠ NH Dušan Dugalić
850 m
OŠ NH Siniša Nikolajević
850 m
Vrtić Sveznalica
550 m
Vrtić Azbukica
750 m
Vrtić i jaslice Šumice
900 m
Dom zdravlja Vračar
1.6 km
Kalenić pijaca
1.3 km
Đeram pijaca
1.1 km
Cvetkova pijaca
1.9 km
Hram Svetog Save
1.7 km
SC Olimp
1.2 km
SC Šumice
1.1 km
SC Vračar

Povezanost sa ostatkom grada

Izlaz na autoput je udaljen svega 2 km od stambenog objekta, a Bulevar Kralja Aleksandra je udaljen samo 1 km, što znači odličnu povezanost sa svim ostalim delovima grada.

Zgrada (stanovi i garaže) - Gročanska 19, Vračar

O objektu

Stambeni objekat će se nalaziti na adresi Gročanska 19, smešten u mirnom delu opštine Vračar, a nadomak prepoznatljivih gradskih lokacija.

Svi ljubitelji urbanog stila života u spoju sa duhom istorijskog i kulturnog nasleđa, svoju porodičnu oazu mogu pronaći u nekom od stanova iz aktuelne ponude.

U okviru objekta biće ukupno 26 stambenih jedinica, kao i garažni prostor sa parking mestima.

U ponudi se mogu naći stanovi različitih struktura, od jednosobnih do trosobnih, kvadratura od 32 do 105 m 2 , koji su raspoređeni na 7 spratova uključujući dva penthausa sa jedinstvenim pogledom na srce Beograda i Hram Svetog Save.

Pogledajte ponudu

Investitori

S.N.1 d.o.o.

Suinvestitor stambenog objekta u Gročanskoj 19 je preduzeće S.N.1 d.o.o, osnovano 2010. godine kao društvo koje se bavi izgradnjom stambenih i nestambenih objekata i predstavlja srpski ogranak kiparske kompanije Miwel Ltd.

Kompanija Miwel je na teritoriji Ruske Federacije u funkciji generalnog izvođača radova projektovala i sagradila više stotina hiljada kvadrata stambenog i poslovnog prostora, biznis centri Oruzheyniy i Diamond Hall su samo neki od njih.

Preduzeće S.N.1 d.o.o do sada je na ovim prostorima investiralo izgradnju dva stambena objekta, jednog u Beogradu u ulici Svetomira Nikolajevića br. 1 i drugog u Miločeru, Crna Gora.

Loading...

Građevinski Centar Manojlović

Suinvestitor na projektu u Gročanskoj i glavni izvođač radova, firma Građevinski Centar Manojlović, sa višegodišnjim iskustvom na više polja iz oblasti građevine, stručnim timom, i primenom novih tehnologija – kvalitetno i brzo izvršava sve ugovorene projekte.

Počeci datiraju od 2000. godine kada se građevinski centar Manojlović prvi put pojavljuje kao pravni subjekt. Stručni investicioni nadzor građevinskog centra Manojlović obuhvata sve faze realizacije; od ideje, do tehničkog prijema i upotrebne dozvole objekta.

Dosadašnji projekti, gde je GCM angažovan kao izvođač građevinskih radova, su projekti od velikog značaja kako za Srbiju tako i za Beograd, a neki od njih su BW Kula Beograd, Beo Šoping Center na Zvezdari, Stambeni kompleks Blok 32, Vijadukt u Čortanovcima, stambeno-poslovni kompleks Panorama Voždovac, pristupne saobraćajnice Mostu na Adi, Hilton Hotel i mnogi drugi.

Loading...